Oppskrift

Ingredienser

  • 1 stk kyllingfilet skåret i fine strimler
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 løk
  • 1 rød chili
  • 1 cm ingefærrot, skrelt og raspet
  • Mynte
  • 2 lime, skallet av begge og saften av 1
  • Frisk koriander
  • ½ dl soyasaus
  • 5 ss ketcap manis
  • ½ liter kyllingkraft
  • Gulrot, broccoli eller andre grønnsaker du liker
  • 2 pakker nudler


Kok opp vannet med kyllingkraft, chili, hvitløk, ingefær og limejuice.
Tilsett soyasaus og ketcap manis.
Hakk urtene sammen med limeskallet.
Bløtlegg nudlene i varmt vann til de er myke, og hell av vannet.
Varm litt olje i en panne til det ryker lett av oljen. Ha i kyllingfileten og fres raskt til den får farge rundt om.
Tilsett grønnsaker du liker, og fres til de er nesten gjennomstekt.
Ha i nudlene og kyllingkraften kok opp. Rett før servering vender du inn den hakkede friske mynten og korianderen.

Rocka Wok